17.07.2024

Söz Şimdi Minted’lılarda

Daha önceki yazılarımızda altının günümüzün çalkantılı koşullarında güvenle birikim yapabilmek için neden en iyi tercih olduğundan, Minted’ın altın ve gümüş biriktirmek için sizlere sunduğu kolaylık ve avantajlardan bolca bahsettik.

Şimdi, sizlere yaşadıkları deneyimi anlatmaları ve gerçek hayattan ilham verici örnekler sunabilmeleri için sözü Minted’lılara bırakmak istiyoruz. Bize değerli vakitlerini ayıran Minted üyelerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Gelin, birkaç soruyla Minted’ı, Minted’lılardan dinleyelim…

 

Neden Minted'ı Tercih Ettiniz?

Nihal Y. (46, Esnaf)  

Birikim yapmak önemli. Ben normalde her ay belli bir miktar para ayırıyordum. Tabi paranın değeri malum, her şey ateş pahası oldu. Paran resmen eriyor yani. Minted’ı bir arkadaşımın tavsiyesiyle indirdim. Denemek için 0.1 gram en az tutarından altın aldım. Uygulaması gayet kolay. Altın var içinde, gümüş var. Hayatımda ilk kez düzenli ve değerini kaybetmeden birikim yapabiliyorum. Bir seneden fazladır üyesiyim. Minted’ı seviyorum kısacası.

 

Erdem F. (28, Mühendis)  

Biz annemizden babamızdan gördük. Altın hep değerli. Minted’ı neden tercih ettim çünkü arkasında Nadir Metal var. Kapalıçarşı’dan bilen bilir. Uygulamayı indirdikten sonra al sat yaptım. Şimdi inşallah bir evlilik planımız var. İstediğim miktarda üç beş atıyorum birikim kumbarasına uygulama içinde. 2 gram altını fiziki olarak bir kez adresime istedim. Paketi güzel, altın sertifikalı. Herhalde tatilden ötürü birkaç gün gecikti ama sağolsun Minted çalışanları hep ilgilendi. Her ay bütçeme göre altın alıyorum.

 

Minted’ın Size Sağladığı En Büyük Kolaylık Ne?

Arif A. (65, Emekli Öğretmen)  

Benim öyle çok teknolojiyle aram yok. İstediğiniz bu yazıyı bile kızım yazıyor sağ olsun. Yıllardır emekli maaşımı aldıkça bir kısmıyla da altın alıyordum. Tabi emekli maaşımız daha değerliydi eskiden. Şimdi kolay değil altın almak. Kızım gösterdi Minted’ı. Oldukça kolay kullanması. Bana otomatik birikim talimatı ayarladı. Her ay 0.3 gram altını kredi kartımdan alıyorum. Fikirlerimi sorduğunuz için teşekkür ederim.

 

Özden M. (31, Bankacı)  

Özel bir bankada çalışıyorum. Minted’ın en sevdiğim özelliği gram altın alıyorsun örneğin, fiziki olarak adresine gönderim sağlıyor. Bu bankalarda olmayan bir şey. Daha çok alım satım yapıyorum. Piyasa kapanış sonrası ve hafta sonları makas fiyatları çok avantajlı Minted’ın. Barış Soydan’ın tavsiyesi ile ilk üye olmuştum. Kolaylığını ve güvenliğini seviyorum.

 

Minted’ı En Çok Ne İçin Kullanıyorsunuz?

Gamze G. (52, Ev Hanımı)  

Eskiden altın günlerimiz vardı. Şimdi zor mecburen paraya döndük. Bir arkadaşım kartlı sertifikalı 1 gram altın gösterdi bize. Minted’ı ilk kez gördüm. Uygulamasını çok sonra indirdim. Minted Market internet siparişi vermiştik. Haberlerde görüyoruz sahte altınlar var. Allah korusun kime güveneceğiz belli değil. Minted altınları sertifikalı. Nadir Metal üretiyormuş. Kargosu da sigortalı, yani yolda kaybolursa sizi mağdur etmiyor. Güvenli olduğu için tercih ediyorum.

 

Onur K. (35, Teknisyen)  

Bir gün Minted’tan bana mesaj geldi, arkadaşım hediye altın göndermiş. Tıklamadım önce. Dedim herhalde şaka yapılıyor veya güvenemedim. Sonra aradım arkadışımı nedir bu iş diye. Anlattı. Minted’tan bana göndermiş. Üye oldum. Gidemediğim bir düğün vardı akrabaların. Damadımıza ben de hediye altın gönderdim. Şaşırdılar tabi. Devir değişti. En çok altın transferi için kullandım Minted’ı. Bir kez adresime istemiştim 10 gram altın. Sorunsuz geldi.

 

Finansal Geleceğini Siz de Güvence Altına Alın!

Ekonomik belirsizlik ortamında gönül rahatlığıyla birikim yapmak ve finansal güvenliğinizi garanti altına almak için, 20.000’i aşkın Minted’lı arasına hemen şimdi ücretsiz olarak katılıp aylık 200 TL gibi uygun miktarlardan başlayarak düzenli olarak altın ya da gümüş biriktirebilirsiniz.

Otomatik birikim talimatı, ücretiz altın – gümüş hediye transferi, kredi veya banka kartı ile 7/24 hızlı altın ve gümüş alışverişi gibi imkânlardan yararlanarak birikim yapmaya başlamak için Minted’ın ücretsiz mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, birikim hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz:

 

Minted App Store  

Minted Google Play