01.07.2024

Türkiye’de Bir İlk: Hediye Altın Transferi!

Sevdiklerimiz değerlidir ve hediyeler, onlara ne kadar kıymetli olduklarını hatırlatmanın en zarif yollarından biridir. Ancak, hediye seçimi pek çoğumuz için sancılı bir süreç olabilir. Zira "Düşünmen yeter!" gibi ince bir deyişimiz olsa da, her hediyenin değeri aynı değildir. Bazı hediyeler birkaç günde solar, bazılarının modası geçer veya kırılıp dökülür.

Peki, sevdiklerinize zaman içinde değerini yitirmemekle kalmayıp, aksine değer kazanan bir hediye fikri kulağa nasıl geliyor? Üstelik bunu evinizden çıkıp mağaza mağaza dolaşmadan, onlarca online alışveriş sitesinde kaybolmadan, yalnızca telefonunuz ile yapacağınız birkaç küçük dokunuşla gerçekleştirebilirsiniz. Tahmin ettiğiniz gibi hediye altın transferinden bahsediyoruz.

 

Her Güne, Her Duruma Uygun Bir Hediye: Altın  

Doğum günü, yıldönümü, Anneler Günü gibi özel günlerde, yeni işe başlayan arkadaşınızı kutlamak istediğiniz zaman, belki de yalnızca içinizden geldiği için bir yakınınıza anlamlı bir jest yapmak istediğinizde… Kısacası değerini her zaman korumuş ve koruyacak olan kıymetli maden altın, yakınlarınıza değerli bir sürpriz yapmak için de her zaman son derece ideal ve unutulmaz bir hediyedir. Özellikle son yıllarda artan ekonomik belirsizlikler karşısında, sevdiklerinize altın hediye etmek, duygusal açıdan olduğu kadar finansal açıdan da değerlidir.

 

Minted Güvencesiyle Hediye Altın Transferi  

Minted güvencesiyle, Türkiye’de ilk defa, sevdiklerinize dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden kolayca hediye altın transferi yapabilir; onların finansal geleceklerine küçük ama anlamlı bir katkı sağlayarak sizin için ne kadar önemli olduklarını gösterebilirsiniz.

 

Hediye Altın Transferi Nasıl Yapılır?  

Minted ile sevdiklerinize hediye altın transferi yapmak için izlemeniz gereken adımlar çok basit:

1. Ana uygulama ekranında, “M” butonuna tıklayın.

2. Karşınıza çıkacak ekranda, “Transfer”i seçin.

3. “Alıcı Hesap” alanına tıklayın, ve altın hediye etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını girin.

4. Son olarak, hediye etmek istediğiniz tutarı “Transfer Miktarı” alanına girip, “Transferi Onayla” seçeneğine tıklayın.

İşte Minted ile sevdiklerinize küçük ama anlamlı, değerini hep koruyacak/artıracak bir hediye göndermek bu kadar kolay! Bu söylediklerimiz yalnızca altın için geçerli değil; aynı adımları izleyerek sevdiklerinize hediye gümüş de gönderebilirsiniz! Yükselişini sürdüren bir değerli metal olan gümüşün neden son derece mantıklı bir tercih olduğunu hatırlamak isteyenler Gümüşün Altın Çağına Davet başlıklı yazımıza göz atabilir!

Siz de hemen şimdi 20.000’i aşkın Minted’lı arasına katılabilir; sevdiklerinize, Minted üyesi olsun olmasın; dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden kolayca altın veya gümüş hediye transferi yapabilirsiniz. Ayrıca, finansal geleceğinizi güvence altına almak için de Minted ayrıcalığıyla aylık 200 TL gibi uygun miktarlardan başlayarak düzenli bir şekilde altın biriktirebilirsiniz.

Aşağıdaki linkleri kullanarak Minted’a ücretsiz üye olabilirsiniz:

 

Minted App Store  

Minted Google Play